Rystende tyske forvirringer

Tyskland går for en finale med femten finalister der flere X-Faktor og The Voice-ansikter finnes på deltakerlisten. Eller skal de nå det …?

Nettstedet EscUnited lakk nyheten og den lekkede navnelisten tidlig i morgentimene, med varslet pressekonferanse kl 10. Pressekonferansen fant imidlertid aldri sted, og EscUnited oppdaterte sporentreks artikkelen med et at de nå «anså» artikkelen som heller lite pålitelig.

Nyheten og listen spredte seg imidlertid raskt, og noen korte sekunder fantes info også på Wiki – og grekerne på Oikotimes oppgir også 2011-vertinne Anke Engelke som en av hele tre programledere. Ikke så rart, siden hun «vertet» årets tyske finale.

Utover dagen har de fleste fans og nettsider pekt ut listen som fullstendig hinsides, men interesserte kan stadig besøke EscUnited og artikkel via linken under.

Det eneste som imidlertid er spikret, er at Tyskland går for en stor nasjonal finale – og at denne skal finne sted torsdag 13. mars. Dette er to dager før hva flere og flere norske fans anser som en mulig norsk finaledato for vår egen MGP: 15. mars.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien