Dette er Frankrikes håp

(Oppdatert) Frankrike går i år for en minifinale for å finne deres 2014-deltaker, og i kveld har France 3 offentliggjort de tre navnene som skal slåss om en finalebillett til København.

Her går det mot tre helt forskjellige navn og sjangre:

Deltaker en, Destan, er en guttetrio som består av Dean, Gillian og Quentin – alle så vidt passert de 20. De er helt i oppstarten av karrieren, og i sommer kom deres første single: Vole:


 

Andre utfordrer blir Joanna – som egentlig har navnet Joanna Lagreve – en artist og foratter også med musikal og scene-bakgrunn gjennom flere år. I 2009 ble hun kjent for låten l’école des duplicatas, som viser hennes crossover-talenter også til mer amerikanske poptradisjoner:

;


 

Siste utfordrer blir Twin Twin – kjent for et gjennomført kaos av både visulle og musikalske stilarter og referanser. Fransk TV beskriver dem som en kur mot tungsinn. Hva dette innebærer, kan man kanskje se noe av i låten og videoen: Be My Side:


 

I finalen skal artistene fremføre ett bidrag hver i en TV-sendt finale 26. januar. Deretter blir det kraftig promotering og avspilling på fransk TV og radio frem til 23. februar. Samtidig kan alle franskmenn- og kvinner stemme frem sin favoritt.

 Vinneren kåres til slutt i programmet Les chansons d’abord 2. mars.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien