Bjørnen sover over 2014?

Etter at Russland utsatte sin annonserte finale nyttårsaften, har det kommet flere og flere rykter om at det slett ikke blir noen finale i det hele tatt hos storebror i øst.

Faktisk spekulerer nå både nettsteder og fans om at Russland ikke blir å finne på startstreken i København i det hele tatt.

En ny deadline for låter ble rundt juletider satt til den 28. februar, men siden har det vært musestille av både promotering og noen videre finaledatoer fra russiske Russia 1 (RTR) som skal stå for årets russiske bidrag.

Nettstedet Eurovisionireland -> spekulerer i om at både ressurser til årets vinter-OL og landets restriktive holdning til homofile og transpersoner – med et sideblikk til Østerrikes representant Conchita Wursts fjernbråk i Hviterrusland – kan være medvirkende årsaker til at 2014 kan bli et år uten Russland i konkurransen.

Etter et par svakere år, kom Storebjørn sterkt tilbake i 2012 og i fjor med bestemødrenes sølvbakst og en fredsballade mange hatet å elske – og omvendt.

Tanken for 2014 var/er en utvelgelsesprosess kalt Kto? Vi kan kanskje gjerne si kå? på sørvestlandsk og venter vel egentlig at russerne fint innfinner seg på EBUs endelige deltakerliste, når denne omsider blir klart den 10. … Nei vent nå. Den 17. januar har det nå blitt.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien