Litauen: Hør låtene og stem på din favoritt!

I går la LRT, den Litauiske TV-kanalen, ut de 16 bidragene som publikum i år kan stemme på. Nå kan du høre låtene og stemme på den sangen du liker aller best.

I årets utgave av Eurovizijos skal TV-seerne, sammen med en jury, stemme frem den artisten de ønsker som representant for Litauen i årets Eurovision Song Contest, men LRT ønsker også at fansen på internett skal få være med på å bestemme hvilken låt vinneren skal fremføre i København.

I går ble bidragene offentliggjort og du kan være med å stemme på din favoritt.
På LRTs nettsider ligger alle de 16 låtene og nederst på siden kan du avgi din stemme. De opplyser om at det kun er bare lov til å stemme én gang per datamaskin.

Etter 5 livesendinger gjenstår det nå 8 finalister i konkurransen og førstkommende lørdag skal de begynne å fremføre årets 16 bidrag. I denne tredje fasen av utvelgelsen skal artistene fremføre 2 bidrag hver per livesending. Hver lørdag de neste 4 ukene vil én finalist og to bidrag bli stemt ut av konkurransen. Slik fortsetter utvelgelsen til det gjenstår 4 finalister og en vinnerlåt, lørdag den 8. februar.

Hvem som går av med seieren og skal dra til København med vinnerlåten får vi ikke svar på før om 5 uker, lørdag den 15. februar, da det er nasjonal finale i Litauen. Da skal de fire gjenværende finalistene fremføre vinnerlåten og 50/50 seer- og jurystemmer avgjør hvem som blir Litauens representant i årets Eurovision Song Contest.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien