Hva sier oddsen en uke før?

Armenia har lenge vært spillernes favoritt til København, men den siste uken har Sverige og delvis vertslandet virkelig tatt opp kampen om å bli oddsfavoritt.

Nettstedet Oddschecker samler bettings fra en rekke spillselskaper i hele Europa, og her får vi nesten en slags resultattavle over en samlet trend blant disse.

Armenia og Sverige er stort sett i en klasse for seg selv, med f.eks. odds på på lave 15/8 og 5/2 fra store SkyBet. Deretter er det lite sprang til en kvartett som skiller seg ut like over og under titallet – dvs du får ti ganger igjen på oddsen om du spiller på disse:

De fire er Danmark, Storbritannia, Ukraina, Norge (!) og Ungarn. Rekkefølgen her varierer, og i noen selskap har også Aserbajdsjan og Østerrike odds like over 10-tallet.

Finland og Island levnes svært små sjanser fra spillselskapenes side, men her kan du tjene gode penger om «noen» der ute virkelig har oversett potensialet til disse. Finaldn har rundt 100 i odds flere steder, mens Island f.eks. har hele 400 hos Stan James!

Sammen med Island, levnes i nedadgående rekkefølge også disse landene svært få – om noen – sjanser i København:

Litauen, Latvia, Hviterussland, Albania, Makedonia, Moldova, Portugal, San Marino – og stort sett på bunn med høyest odds: Georgia

Det må understrekes at dette er vinneroddsen og ikke sier noe om kvalifiseringssjanser fra semifinalene. Til det finnes flere egne spill hos de forskjellige spillselskapene.

Full liste og oversikte kan du sjekke ut selv på linken under.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien