Kati Wolf tilbake i Ungarn

Kati Wolf som representerte Ungarn i 2011 har akkurat avsluttet et spennende år som diplomatkone i Hong Kong. Nå er hun tilbake i Ungarn og klar for å fortsette karrieren som hun har satt på pause i ett år. 

Før Eurovision i 2011 var Kati Wolf og hennes bidrag What about my dreams storfavoritt til å vinne konkurransen. Dessverre satte en litt svak fremføring og rotete koreografi en stoppe for seieren. Selv om seieren og en god plassering glapp var Eurovision deltagelsen til Kati starten på hennes økende populæritet i Ungarn. 

Etter Eurovision ga hun ut et helt album og flere singler. Det ble platesigneringer og turneringer rundt omkring i Ungarn og hun var mer populær enn noensinne. Kati var fra før av litt kjent etter deltagelsen i Ungarns X factor, men det var Eurovision som satte i gang det meste. 

I 2013 flyttet hun og familien til Hongkong siden hennes ektemann fikk jobb der som diplomat ved den ungarske ambassaden. Det ble et spennende år for Kati og hennes møte med en ny kultur ble nøye dokumentert på hennes Facebook profil. 

Kati er nå tilbake i Ungarn for godt og er klar for å satse videre med sin gryende karriere. Til ungarske medier legger hun ikke skjul på at året både har vært spennende og vanskelig. Det har ikke vært lett å forlate venner og familie til Ungarn og jeg har savnet de masse sier hun til ukebladet. 

Artisten har sin første konsert allerede i morgen lørdag, og det er ventet flere nye singler i det kommende året. 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien