Nedtur for A1 i Norge

Etter en serie vellykkede konserter i England tidligere i sommer, var tiden inne for årets eneste norgeskonsert for a1. Christian Ingebrigtsen og de andre gutta i boybandet skulle spille i Gildehallen på Brøttum i Ringsaker, som rommer 1000 publikummere. Stor var overraskelsen da det bare dukket opp 80 personer. 

Til tross for det lave tilskuertallet gjennomførte a1 konserten som planlagt, og sier at de, av respekt for fansen, ville gi de fremmøtte en god konsertopplevelse. Under konsertene i England har de spilt for flere tusen publikummere, og også sist de spilte i Norge, under UKA i Trondheim, ble konserten utsolgt på kort tid. 

Bookingagenten deres, Gunnar Reed i Kulturservice, skjønner ikke hva som skjedde. Han mener det ikke har noe med gruppens popularitet i Norge å gjøre, men at det heller handler om manglende eller feilslått markedsføring for konserten. Han vil imidlertid ikke kategorisk slå fast at det er der svaret ligger før de har gjort undersøkt saken nærmere. 

Arrangøren sier på sin side at de aldri har reklamert så tungt for et arrangement tidligere; de har annonsert i alle medier i Mjøsområdet. 

De få som kom på konserten kunne imidlertid fortelle til Ringsaker Blad at de hadde hatt en strålende konsertopplevelse. Christian Ingebrigtsen og de andre herrene i a1 fortalte at de også syntes det var en god konsert, og mente de fikk uvanlig god kontakt med publikum. 

Dette skulle som sagt være gruppens eneste konsert i Norge i år, og det er froeløpig ingen planer om å endre på det. Gunnar Reed i Kulturservice sier dog at vi vil få høre fra gruppen igjen. 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien