Nytt album fra Sanna Nielsen

Årets svenske ESC-deltaker ligger ikke på latsiden etter den sterke tredjeplassen i København. Nå satser Sanna Nielsen på internasjonal suksess idet hun slipper et nytt album på markedet både i hjemlandet og ute i Europa.

Sannas hittil siste studioalbum er egentlig det åttende i rekken siden debuten i 1996, i tillegg til hennes to samlealbum, men det har fått tittelen ‘7’ – noe som er en henspeiling på at hun tidligere i år vant Melodifestivalen på sitt syvende forsøk. Blant de åtte nye låtene på platen finner vi selvsagt ESC-bidraget Undo, men også den nye hitsingelen Rainbow, som er skrevet av et internasjonalt låtskriverteam der vi også har med et norsk innslag.

Sandefjord-jenta Ina Wroldsen, som har levert låter til internasjonale toppnavn som Britney Spears, Shakira og One Direction – i tillegg til å stå bak MGP-suksessen Bombo i 2013 – har nemlig vært med på å skrive Rainbow sammen med Per Magnusson og David Kreuger. Låten ble først sluppet på Undo-EP’en tidligere i vår, og roterer nå på spillelister rundt om i Europa.

 

Hele albumet ‘7’ er tilgjengelig for nedlasting både på Spotify og iTunes.

Mer informasjon om Sanna Nielsen finnes her.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien