The Common Linnets hos Lotta i kveld

Duoen The Common Linnets representerte Nederland i Eurovision Song Contest 2014, der de tok sølvet med sin låt «Calm After the Storm». Nå er de, som mange andre artister, på «sommerturné» rundt i Europa, der de spiller under ulike festivaler, tv-programmer og andre happenings.

På scenen i København besto duoen av Ilse de Lange og Waylon. Som de fleste vel har fått med seg har Waylon forlatt gruppen for å konsentrere seg om sin egen solokarriere. Hans plass er nå overtatt av JB Meijers.

JB produserte debutalbumet til The Common Linnets, og han var også med på scenen under Eurovision Song Contest, som gitarist. Det var han som sto for gitarsoloen i låten. 

Ilse har flere ganger uttalt at hun gjerne deltar i Eurovision Song Contest igjen, og nå har hun er duettpartner som er helt enig. De sier begge at de absolutt kan tenke seg en retur til Eurovision-scenen, men kanskje ikke de nærmeste to-tre årene. 

«Calm After the Storm» er den av årets Eurovision-bidrag som har hatt størst kommersiell suksess. Den har slått vinneren, Conchita Wurst og Østerrikes «Rise Like a Phoenix», overalt, og er det eneste bidraget som fortsatt er inne på topp 20 i noe land (Tyskland og Østerrike). 

I kveld skal de stå på scenen hos «Lotta på Liseberg», der de skal fremføre både «Calm After the Storm» og den nyeste singelen fra albumet sitt, «Give Me a Reason».

 

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien