Kne-trøbbel for Carola

Hele Sveriges Carola har pådratt seg en kneskade som kan være mer alvorlig enn først antatt. Nå vurderer artisten om hun skal gjennomgå en operasjon for å bli frisk igjen.

Det var under innspillingen av den svenske utgaven av «Hver gang vi møtes» nå i juni at Carola Häggkvist skadet kneet sitt. Dette skjedde under intens innsats på cricketbanen, der artistens kne ga etter og hun ble liggende og vri seg i smerter før hun måtte bli båret vekk. Nå viser det seg at Carola sannsynligvis må operere kneet for å bli kvitt plagene.

– Røntgenbildene så ikke bra ut, forteller Carola til avisen Expressen. – Og jeg kjenner at jeg ikke kan bevege meg på samme måte som tidligere. Ikke får jeg vært ute og løpt heller.

Carola satser nå på at hun kan få fikset dette så hun igjen kan opptre slik hun er vant til. Håpet er at hun unngår å bli sengeliggende over en lengre periode, og at hun kanskje kan trene opp kneet og om mulig unngå operasjon.

I «Hver gang vi møtes» deltar Carola sammen med andre kjente svenske artister, deriblant Thomas «Orup» Eriksson og Ola Salo fra The Ark. Programmet vil bli sendt på TV4 i løpet av høsten.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien