Estland velger 21. februar

ERR har i dag avslørt deres planer for Eesti Laul 2015, deres utvelgelse til Eurovision Song Contest 2015. Det vil bli avholdt to semifinaler og en finale som avholdes 21. februar

 

Det er nå mulig å levere inn bidrag for dem som ønsker å delta i Eesti Laul 2014. Tjue bidrag skal velges ut til å delta i konkurransen. Den 7. og 14. februar vil to semifinaler avholdes, der totalt 10 bidrag går videre til finalen. Dette er samme prosedyre som de seneste årene. Det som derimot har endret seg er at det nå i finalen skal velges tre superfinalister istedenfor to.

Det er mulig å sende inn bidrag til og med den 1. desember. En ekspertjury vil deretter høre gjennom alle bidragene innen 5. desember. Da blir de tjue heldige artistene offentligjort for allmennheten.

 

Eesti Laul har hatt flere suksessrike vinnere de siste årene som Urban Symphony og Ott Lepland som har gjort det skarpt i Eurovision. Fjorårets vinner Tanja gikk det ikke like bra med, hun endte på en 12. plass i sin semifinale. Forhåpentligvis vil Estland få et bedre resultat i Eurovision Song Contest 2015!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien