Det Alexander lengter etter?

Foto: NRK

Alexander Rybak er en travel mann, og det går nokså lang tid mellom hver gang det kommer ny musikk fra den kanten. Men forrige uke fikk vi endelig höre en ny sang fra vår egen «Alex-ladd».

For en uke siden var det Alexander sin tur i ilden i NRKs storsatsing denne hösten, The Hit, hvor han valgte seg låten «What I Long For», skrevet av Sögne-jenta Elisabeth Mjanger. Til tross for gode tilbakemeldinger måtte Alexander se seg slått av Trine Rein, som gikk til finalen i «The Hit» med Geir Arne Hansens sang «Story of Love». 

Som escNorge har skrevet om tidligere, musikkonkurransen «The Hit» på NRK har et veldig MGP/ESC-preget artistfelt. Av de 14 deltagerne har 13 en eller annen form for tilknytning til MGP-konseptet. Av disse 13 har hele tre representert Norge i Eurovision Song Contest; Åge Sten Nilsen (vokalist i WigWam), Maria Haukåas Mittet og Alexander Rybak. For de fleste stiller imidlertid Alexander Rybak i en klasse for seg. Som vår seneste, og historiens störste, Eurovision-vinner, er det naturlig at det han foretar seg vekker interesse blant folk. Og da kanskje spesielt blant Eurovision-folk.

«What I Long For» er altså Alexander Rybaks nye singel, og det blir spennende å fölge med på hvordan det går med låten på listene rundt omkring. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien