Case Luxembourg fortsetter …

Det kan være tid for tidenes første miniputt-duett om dagens nyheter fra Luxembourg viser seg å stemme.

Luxembourgs største avis, Luxembourg Wort, melder at San Marino ønsker å få landet i hjertet av Europa med seg til Wien. Den luxembourgske artisten Thierry Mersch skal være aktuell til en duett med en kvinnelig partner fra San Marino, og han er støttet av et produksjonsselskap som har stilt en god del av de nødvendige midlene til rådighet.

Dette blir med andre ord ikke en kun en duett, men RTL og Luxembourg vil også bidra økonomisk til bidraget som eventuelt vil delta for begge landene i Wien. Mersch, hans venner og RTL må imidlertid ha hjelp til omlag 50.000 Euro fra kulturdepartementet i Luxembourg – og det er fra her man for øyeblikket avventer et svar.

Det er verdt å merke seg at tilbake i 1987 stod faktisk Nederland og Belgia bak et felles bidrag til EurovisionYoung Dancers.

Om dette er mulig i dag, blir det opp til EBU å ta stilling til om Luxembourg velger å takke ja til invitasjonen fra San Marino.

 

 

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien