Er det slutt? fra Sergej Cetkovic

Montenegro offentliggjorde i dag at det er Knez som skal representere landet i Eurovision Song Contest 2015. Samtidig slipper fjorårets montenegrinske representant, Sergej Cetkovic, sin nye låt «Zar je kraj?», med tilhörende video. 

«Zar je kraj?» betyr «Er det slutt?», og er en sang i kjent Balkan- og Sergej Cetkovic-stil. Den er ikke like etnisk preget som «Moj Svijet», men for dem som har fulgt Sergejs karriere også för hans Eurovision-deltagelse, har den den umiskjennelige Sergej-stemningen over seg. Han har selv skrevet både tekst og musikk til «Zar ja kraj?».  

Sergej fremförte sin egen «Moj svijet» i Köbenhavn, og sörget med det for Montenegros förste Eurovision-finale. Så gjenstår det å se om Knez greier å gjenta den prestasjonen, og gjöre like stor suksess som sin forgjenger. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien