Musikalsk pause for Pastora

Pastora Soler som representerte Spania i Eurovision 2012 i Baku har bestemt seg for å ta en musikalsk pause. 

Den kjente spanske artisten har det siste året turnert Spania rundt og promotert sitt nye album Concoeme. Det var under en opptreden på denne turneen i mars at Pastora besvimte på scenen og falt av podiet. Dette satte en støkk i Pastora, og etter at det samme skal ha skjedd under en konsert nå i helgen har hun bestemt seg for å ta en pause fra sitt musikalske liv. 

Pastora sier i en uttalelse at beslutningen ikke har vært enkel, men at hun trenger å komme over traumet som disse anfallene har skapt. Hun sier samtidig beklager til fansen og alle som har kjøpt billetter til hennes turne. 

Spanias 2012 deltager Pastora Soler, er kanskje ukjent for oss her i Nord Europa, men er en stor spansk stjerne. Hun representerte som skrevet tidligere Spania i 2012 og tok landet til en tiende plass. Pastoras store stemme og flotte ballade i 2012 gjorde at mange av Eurovision fansene trykket henne til hennes hjerte. 

Under kan du høre 2012 bidraget Quedate conmigo, og en av de mest populære singlene fra hennes nyeste album Vive.

  

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien