Eurovillage plaseres på Wiens Rådhusplass

Den østerriske Kringskaster, ORF, har i dag avslørt plaseringen af Eurovillage 2015 – og Eurovillage får den store ære av å indtage Wiens Rådhusplass, når Østerrike åpner dørene op til stor fest i hovedstaden.

Derved bliver rådhusplassen mødested for fans, artister og andet godtfolk, en plass som kommer til å summe av energi, konserter, events og des lige, i forbindelse med at det store show indtager Wien. Eurovillage vil være åpen i perioden 17. till den 23. mai, og vil gjeste både østerrriske samt internationale personligheter. Selvfølgelig vil deltakerne ligeledes komme forbi i perioden, og mon ikke at fans og gjester vil kunne høre dem fremføre deres natonale bidrag i den fine kulisse.

Wiens borgmester, Michael Häulp er fornoyed med plaseringen i den centrale del av byen: Rådhusplassen ligger i hjertet av byen, og danner en perfekt ramme for fest, mulighederne for at se de store shows på storskjerme og nyte den wien’ske ånd lokalt, på et sted hvor det moderne og det tradisjonelle smleter sammen.

Østerrike og Wien arbeider på høytryk for å kunne byde velkommen om under et halvt år – når den årlige europæiske folkefest indtager Alpelandet for andre gang i historien! 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien