Her er årets programledere!

Årets programledere ble i dag offentliggjort og det er tre erfarne kvinner som skal lede programmene, mens Conchita Wurst får æren av å lede «Green Room» under TV-sendingene i Mai!

Årets programledere består av Mirjam Weichselbraun, Alice Tumler og Arabella Kiesbauer.

Mirjam Weichselbraun er en kjent og erfaren TV-programleder i Østerrike. Den 33 år gamle Mirjam har blant annet ledet MTV European Music Awards og MTV Music Video Awards. Hun har også ledet den østerriske versjonen av Skal Vi Danse?.

Alice Tumler er en annen erfaren TV-personlighet som har ledet både reiseprogram, musikkprogram, talentprogrammet Die Grosse Chance og mye mer. Den 35 år gamle Alice er av fransk og østerrisk avstamming og kan snakke fem språk, noe som tyder på at hun blir programlederen som får i oppgave å snakke fransk under programmene i Mai.

Arabella Kiesbauer er den mest erfarne damen av de tre. Hun har jobbet i TV siden 1980-tallet og har blant annet jobbet i Tyskland i et tiår, der hun har hatt eget talkshow. Hun returnerte til ORF i 2002, der hun ledet Starmania (programmet som blant annet Tom Neuwirth/Conchita Wurst er kjent fra). Hun har siden 2008 jobbet med intregrering i den politiske leiren, men er nå klar for nok en runde med deltakelse i TV-program.

Conchita Wurst trenger ingen nærmere presentasjon. Vinneren av Eurovision Song Contest 2014 skal få æren av å lede Green Room under Eurovision 2015 i Wien. Dette har hun ytret tidligere at var et ønske hun hadde og at ville være en stor ære å få lov til å gjøre dette.

Vi gleder oss stort til Eurovision Song Contest 2015 og vi kan se at forberedelsene til konkurransen er godt i gang. Programmene sendes fra Wiener Stadthalle i Wien 19., 21. og 23. Mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien