Årets MGP låter er her!

Årets låter til MGP er sluppet. Har vi en internasjonal vinnerkandidat blant dem? Mange mener ja. Uansett, det er bare du som kan bedømme det. Du finner låtene her: http://www.nrk.no/mgp/artister/

Årets låter spenner fra danseband med stakkato blåsere og 80 talls gitarlyd, til episk popballade med Nick Cave assosiasjoner. To av låtene har greid å bli listet på NRK Petre allerede før utgivelse. Det er Mørland & Scarlets «A monster like me» og Ira Konstandinis med «We don`t worry». Diverse radiokanaler og stasjoner vil ha MGP gjester utover tirsdagen. Alexandra Joner gjester NRK Østlandssendingen klokka 08.30, og det vil nok også dukke opp artister i Nitimen. 

Det virker som interessen rundt årets MGP er større enn i fjor. På denne tida måtte NRK invitere gratisgjester og trygle organisasjoner og andre om å stille opp for å fylle opp Oslo Spektrum. I år ser det ut til å gå av seg selv. Allerede nå, før annonseringen har begynt, og før låtene er sluppet er det billettene lengst opp og lengst bak som selges. Snart må de begynne å selge sidefeltene. Det er sjelden kost en måned før finalen.

Har du tips om noen av årets artister og låter så er vi mer enn takknemlig for å få disse. 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien