Loïc Nottet synger Rhythm Inside for Belgia

Den fransk-belgiske TV-kanalen RTBF har nettopp hatt en pressekonferanse hvor de presenterte sangen «Rhythm Inside» som Loïc Nottet skal synge for Belgia i Wien.

Loïc har komponert låten sammen med Beverly Jo Scott og Luuk Cox/Shameboy står for produksjonen. For å skape litt ekstra interesse rundt låta har Philippe Coppens fra Loïcs plateselskap, Sony Music Entertainment, sagt at de har forsøkt å velge en låt som ikke er veldig typisk for Eurovision Song Contest.

I kveld, på RTBF La Une, har kanalen vist hele det offisielle klippet for «Rhythm Inside». Hør det belgiske bidraget her:

RTBF har nok en gang brukt den belgiske utgaven av TV-programmet «The Voice» til å finne en representant til Eurovision, slik de gjorde i 2013 da Roberto Bellarosa representerte landet. Loïc Nottet var en av fjorårets finalister i programmet og han har i ettertid trollbundet det belgiske publikum med sin versjon av Rihannas «Diamonds».

Belgia er trukket til å opptre i første halvdel av første semifinale i årets Eurovision Song Contest i Wien, og det blir spennende å se om Belgia, med Loïc i spissen, klarer å ta seg til finalen med låta «Rhythm Inside».

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien