Tyskland: Full støtte til Ann Sophie

Å komme hjem med absolutt ingen poeng i bagasjen, kan raskt føre til karrierehavari. Men hjemme i Tyskland får Ann Sophie full støtte.

Bidraget blir av presse og eksperter omtalt som feil bidrag til feil tid – og man innser bare at dette ikke fenget Europa i denne omgang. Ann Sophie gjorde en fin innsats og skal ikke lastes for sisteplassen – det til tross for at man har døpt om den svenske vinnerlåten til «Zeroes of our Time» et par steder …

Artisten selv er også fattet og nekter å gå i fotsporene til tidligere tyske fiaskoer, der artister og låter raskt har gått i glemmebøkene.

«Om du tror du har en fot i døra, glemt det. Du har bare en tå. Det er først etter ESC at arbeidet starter».

Sitatet kommer fra Udo Jürgens tidligere samarbeidspartner Han R. Beierlein, som sammen med flere tror at Ann Sophie bare er i startgropen av karrieren – og at forrige lørdags fadese snart vil bli glemt.

Tysk TV gjennom NDR sier man vil gjennomgå finalekonseptet for neste år, men de har ikke noe imot i å fortsette med den nasjonale utvelgelsen Unser Song til tross for resultatet i Østerrike. Som kjent ble finalen preget av en skandale, der den egentlige vinneren – Andreas Kümmert – trakk seg på direkten foran flere millioner seere.

Første bud og regelendring er nok for NDR å unngå en lignende hendelse til neste år.

Tyskland hadde også i år solide tall for finalen med langt over 8 millioner seere, og populariteten virker å holde seg oppe til tross for noen labre resultater de siste tre årene.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien