Gratulerer med dagen escNorge!

 

 

Nok et år er gått og fredag 19. juni fylte escNorge 6 år. Ikke nok med det men mai måned 2015 og finalen i Eurovision Song contest i Wien førte til at escNorge hadde «all time high» når det gjelder besøk på siden. En liten hobby for noen spesielt interesserte har vokst seg stor og sterk og begynner å få et navn innenfor det internasjonale miljøet, mye takket være at escNorge har vært på plass der det skjer. Vi har vært tilstede på mange av de nasjonale finalene og internasjonale finalene i ESC samt fylt siden med aktuelt stoff som intervjuer, artistportretter, nyheter og statistikk. escNorge har blitt en side å regne med og media og artister følger nå ivrig med på våre sider.

Sammenlagt i mai hadde escNorge 15.944 besøk og 37.605 sidetreff og det toppet seg på den beste dagen som var lørdag 23. mai (finaledagen) med 2.431 besøk og 4.188 sidetreff. Det sier litt om hvor populær escNorge har blitt for fansen på disse 6 årene, som sammen med NRK-forumet er de eneste «levende» interessesidene for Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest i Norge.

Totalt i de første 6 månedene i 2015 har escNorge hatt ca. 45.000 besøk og ca. 105.252 sidetreff fra inn og utland. Bak disse tallene finner vi masse blod, slit og tårer hos de 12 skribentene som daglig fyller siden med aktuelt stoff. «Jobben» er ubetalt og utføres på hobbybasis av ren kjærlighet til Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Alle har fulltidsjobber, fulltidsstudier eller en kombinasjon av begge deler, familieliv og andre interesser ved siden av og skrivingen foregår ofte mellom andre gjøremål og på nattetid.

Som styreleder vil jeg få rette en stor takk til medlemmene av escNorge-Teamet: Mandy Petersen, Anne R. Nordby, Ingeborg Austegard, Tommy Hansen, Eirik Hagen, Eirik Finbak, Anders M. Tangen, Eivind Charlie M. Sætre, Michael Simonsen, AJ Heraghty og Thomas Steen. Dere gjør daglig en fantastisk jobb og uten dere ville ikke dette lille eventyret vært mulig. Hver enkelt en av dere gjør en forskjell og jeg er skikkelig stolt av dere.

Jeg vil også rette en stor takk til vårt tidligere medlem, skribent og nå gjesteskribent Wivian Renee Kristiansen. Uten deg hadde vi ikke vært der vi er i dag og jeg håper vårt gode samarbeide kan fortsette inn i framtiden.

Jeg vil også få takke alle dere som er innom escNorges sider daglig, ukentlig eller månedlig. Uten dere ville vi ikke hatt noe å strekke oss etter og det ville ikke eksistert noen side som denne. Vi har hatt mange utfordringer underveis og flere vil komme og vi er en side i stadig forandring. escNorge vil fra tid til annen gjennomgå nødvendige oppdateringer for å bli en bedre side og utseende og design vil følge med i tiden. Husk vi er til for dere og vi setter pris på alle tilbakemeldinger vi får når det gjelder både ros og kritikk.

Jeg gratulerer escNorge med seks fantastiske år og ønsker alle våre skribenter, medlemmer og gjester en riktig god sommer!

Mvh Christian Jacobsen

Styreleder

 

 


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien