Sanna Nielsen overtar Allsång på Skansen

Flere har den siste tiden spekulert i om Sanna Nielsen er klar for nye oppgaver som programleder. Nå går SVT ut og bekrefter disse ryktene – men det er ikke neste års Eurovision Song Contest det er snakk om, men superpopulære Allsång på Skansen.

Sanna Nielsen har i en årrekke vært en av Sveriges mest folkekjære artister, men hun utvidet sitt repertoar ytterligere da hun debuterte som programleder under vinterens Melodifestival og fikk stor skryt av både publikum og TV-anmeldere. Nå tar hun på seg en av de største programlederrollene i vårt naboland.

Allsång på Skansen begynte som radioprogram helt tilbake i 1935, men har vært direktesendt på TV hver sommer siden 1979. Sanna Nielsen blir nå den sjette personen til å lede programmet etter Bosse Larsson, Lasse Berghagen, Anders Lundin, Måns Zelmerlöw og Petra Marklund.

 

Sanna selv er overlykkelig over å få muligheten til å lede Sveriges mest populære allsangsprogram, og når hun tar over stafettpinnen neste sommer kan hun samtidig feire 20-årsjubileum som artist og at det er 20 år siden hun selv opptrådte i programmet for første gang.

– Å få lede Allsången, et av våre kjæreste program, som akkurat som Melodifestivalen har musikken i fokus, skal bli så fantastisk gøy, uttaler hun til SVT.

Om denne oppgaven betyr at Sanna er uaktuell som programleder for Eurovision Song Contest i Stockholm neste mai gjenstår å se.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien