Utvelgelsen forsetter i Sveits

Det blandede land Sveits, forsøker år efter år å komme alle dele av landet i møte, og utvelgelsen er da også en god sammensmeltning av de forskjellige språkstammer.

En del av utvelgelsen er den digitale platform, hvor alle kan registrere sig ved å uploade et bidrag. Mere end 150 har fuldt denne måte i år, deriblandt et par velkendte ansikter. Platformen er lukket for tilmelding, til gengeld er det nu tid for fans og andet gottfolk å stemme frem de bedste bidrag på platformen: Esc.srf.ch. afstemningen er åpen frem till den 17. november. Husk inden du går «shop amok» på hjemmesiden, at man maksimalt må tildele 4 stemmer!

Når afstemningen er ovre, vil seernes favoritter blive blandet med en fagjurys favoritter, og 10 sange vil i alt komme videre i forløbet. Den 6. desember vil de 10 heldige så skulle fremføre deres bidrag foran eksperter, sammen med 9 andre bidrag, samlet via tv-stasjonerne RTS med 6 bidrag, og 3 bidrag fra RSI. Den 9. november vil være «Italia»-dag i Sveits, for her vil den italiensk språket tv-stasjon, RSI, finne deres 3 representanter. en 3. personers jury vil være ansvarlig for å finne de 3 bidrag for de italienske dele av landet.

Den sveitsiske finale er sat til å løpe av stablen den 13. februar.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien