Fem håpefulle i Belgia

Etter fjorårets interne utvelgelse hos RTBF, er det i år den flamske TV-stasjonen, VRT, sitt oppdrag å finne en artist som skal følge i Loic Nottet sine fotspor.

De to TV-selskapene bytter annenhvert år på å velge artist til Eurovision og i 2013 ble det en stor runde med auditions, semifinaler og til slutt en stor og flott finale der Axel Hirsoux stakk av med seieren med flybillett til København i lomma. Det gikk ikke veldig bra for Axel i København og han satte seg på flyet hjem etter et kort opphold og en tung avskjed i semifinalene.
I år ser det ut til at VRT forsøker en annen formel og i dag annonserte de at 5 håpefulle artister skal kjempe om å få representere landet i Stockholm neste år. De 5 artistene vil avsløres førstkommende mandag på en pressekonferanse holdt av Peter Van De Veire, som forøvrig var programleder for Eurosong i 2014.

Vi venter spent på mandagens artistslipp og i mellomtiden tar vi et tilbakeblikk på årets belgiske representant som tok Europa med storm og kapret en 4. plass i Wien

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien