Svært usikkert for Bulgaria

Vi meldte tidligere denne måneden at Bulgaria avventet en uttalelse om sin deltakelse i Stockholm til etter Junior-utgaven i Sofia. Nå har den allikevel kommet, og den er ikke positiv.

Gjennom et intervju med vår søsterside i Australia, EscDaily, har den nokså myndige delegasjonslederen Joana Levieva-Sawyer uttalt at en deltakelse i Stockholm er sterkt tvilsom.

Så tvilsom at at landet IKKE står oppført som deltaker for øyeblikket.

Selv om Bulgaria og TV-selskapet BNT arrangerer Junior-utgaven i Sofia til helgen, har kanalen rett og slett ikke råd til å delta i Eurovision. Levieva-Sawyer hevder at det hele har blitt altfor dyrt, og «en bråte» andre TV-selskap i hele Europa er enig med henne.

Det finnes allikevel et lite håp for deltakelse, og det er at JESC i Sofia kan skape interesse hos sponsorer til en aller siste økonomisk håndsrekning: BNT synes nemlig å ha en ekstern produsent klar for deltakelse, men dette er ikke nok å dekke alle utgiftene.

Det er verdt å merke seg at BNTs arrangement av Junior Eurovision er sterkt sponset av myndighetene i landet.

Hva mange spør seg nå om er om antall land til Stockholm stadig er 41, så har vi til tross for Australias bekreftelse ennå en nasjon verken vi eller andre fansider kjenner til.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien