Tyskland velger 25. februar

Xavier Naidoo rakk aldri å spille inn en strofe før han ble vraket som Tyskland representant til Stockholm. Nå går tysk TV for en full finale 25. februar med ti artister på scenen.

Det blir i år verken en Unser Star eller Unser Song – men derimot en Unser Lied…  für Stockholm, selvfølgelig.

NDR, som i Tyskland er ansvarlig for den nasjonale finalen, har ennå ikke oppgitt de ti navnene som har blitt plukket opp riktig så kjapt. Ryktene er imidlertid i full swing på flere nettsteder, og skal man tro disse finnes faktisk noen hjemlige kjente navn på deltakerlisten.

Mest oppsiktsvekkende, om disse skriveriene har noe for seg, er «ny-veteranen» Olli Schulz’ inntreden. Den 41-årige Schulz er en singer-songwriter som opptrer konsenkvent på tysk, og han har nylig hatt kjempesuksess på det hjemlige markedet med sitt 2015-album Feelings aus der Asche.

Av andre navn finner vi Joris, også det et navn med suksess på listene. Berlin-baserte Mia er også nevnt, et band fra Berlin med fartstid fra 1997. Hele tolv navn er i alt publisert via nettsider de siste dagene, men her skal man være forsiktig å lese oversiktene da «kun» ti navn skal kjempe for Tysklands plass til Stockholm.

Det blir det tyske TV-publikumet som skal avgjøre hvem dette blir.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien