EscNorge har hørt årets MGP låter.

EscNorge har som første medium fått høre gjennom alle, og hele årets låter til MGP. Det er ti låter, og en blanding av både kjente og ukjente artister.

Det er første gang NRKs MGP redaksjon har latt medarbeidere fra escNorge få høre låtene før de presenteres for alle andre. På tirsdag presenteres artistene på en pressekonferfanse i Studio 1 på NRK. Her også escNorges lesere invitert til å få være med. Der vil det også bli presentert femten sekunders klipp fra låtene, før de slippes i sin helhet to uker senere. Det har knyttet seg store forventninger til Jan Fredrik Karlsen som MGP-general, og mange er kanskje ekstra spente på hva han har snekret sammen.

I dag fikk Anders M. Tangen og Mandy Pettersen fra escNorge få komme til prosjektleder Stig Karlsen for å høre låtene, og du kan lese hva de mener om årets startfelt på Anders M. Tangens blogg. De mener det er duket for partystemning, gåsehud og mye følelser https://escnorge.net/artikler/vi-har-hort-arets-later-til-mgp-og-dette-blir-party

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien