I kveld: Finale i Belgia

I kveld er det klart for finale i Belgia. Fem håpefulle står klare for å konkurrere om en billett til Stockholm. 

De fem deltagerne har de to siste søndagene fått vist frem sine talenter til det belgiske publikumet. En søndag har de gjort Eurovision covere, mens forrige søndag fremførte de sine respektive bidrag til Sverige. 

I kveld skal det hele altså avgjøres. De fem deltagerne er:

Amaryllis – Kick The Habit
Adil Arab – In Our Nature
Astrid – Everybody Aches
Laura Tesoro – Whats The Pressure
Tom Frantzis – I`m not lost

Det har også vært to runder med telefonstemmer, men disse resultatene har ingen innvirkning på kveldens resultat. Den første kvelden vant Amaryllis, mens Laura sjarmerte seerne mest forrige søndag. Sistnevnte har også oppnådd et lite favorittstempel. 

På vårt forum kan du høre alle kveldens fem bidrag. 

Kveldens program er delt opp i to deler. I den første delen skal alle fremføre sitt bidrag, før det blir avstemning. Avstemningen skjer med hjelp av internasjonale juryer og det belgiske publikum. I den andre delen er det klart for en superfinale, der de to med flest stemmer i den første runden skal fremføre på nytt. Her er det helt opp til tv seerne å bestemme hvem som vinner. 

Programmet kan du se direkte via linken som du finner under. Sendingen starter 20:25. 

Del:
Relaterte artikler