MGP-låtene slippes tirsdag morgen klokka 06.00

Lanseringsdato for årets MGP-låter er 2.februar. Hittil har bare femten sekunders klipp vært tilgjengelig. Tirsdag morgen klokken 06.00 er låtene tilgjengelig på Spotify, Tidal, iTunes og på en del andre steder hvor musikk enten strømmes eller kan lastes ned. Vi vet foreløpig ikke om låtene vil være tiljgengelig for lytting i sin fulle lengde på NRKs egne MGP-sider.

Du må altså være morgenfugl for å få med deg låtene til årets norske MGP finale når de slippes. Men normalt sett har natteravnene en større forskjell. Klokka 06.00 er det ofisielle slipptidspunktet. Det sier NRKs prosjektleder Stig Karlsen til escNorge.

Etter escNorges erfaring legges låter ut ved midnatt på lanseringsdatoen. Det betyr at høyst sannsynlig vil være tilgjengelig allerede sent mandag kveld ved midnatt, natt til tirsdag. 

Årets konkurrenter som er preget av svært så korte låttitler er:

Suite 16: «Anna Lee»

Freddy Kalas: «Feel da rush»

Agnete: «Icebreaker»

Pegasus: «Anyway»

Stage Dolls: «Into the fire»

Makeda: «Standup»

Laila Samuels: «Afterglow»

Hungry Hearts: «Laika»

Stile Hole Ulla: «Traces»

Nederst i artikkelen ligger det et YouTube-klipp hvor femtensekunders smakebitene av årets låter er satt sammen, med unntak av Freddy Kalas som har justert refrenget noe siden denne YouTubevideoen ble produsert. 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien