Russisk nettsted har lekket årets norske MGP-låter

Bare få timer før de norske MGP-låtene skulle slippes på Spotify, iTunes, Tidal og andre steder hvor musikk lanseres er også i år de fleste norske låtene lekket på den russiske varianten av Facebook. Det kommer stadig flere norske låter på denne siden nå i kveld. Du kan følge med her: http://vk.com/melodigrandprix

Under hver av låtene er det et kommentarfelt, og en meningsmåling. Så langt har de fleste størst tro på Laila Samuels og Agnete Johnsen. Det er også en del som har lagt merke til jentegruppa Hungry Hearts som synger om «in the streets of Moscow with my girlfriend». De gjør jo ingen hemmelighet ut av at de er lesbiske.

Den ofisielle lanseringen av de norske låtene er i morgen tidlig klokka 06.00, men de pleier å være tilgjengelig fra midnatt. Så det var ikke så langt forsprang russerne fikk. Det samme skjedde i 2013. Grunnen er at det skjer noe kluss med tidssonen. Når en setter sperrefrist ved midnatt, så er det midnatt tidligere i Moskva enn i Norge. Dermed oppstår slike lekkasjer. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien