Justs representerer Latvia til mai!

Søndag kveld afgjorde Latvia, hvem der skal representerer dem ved Grand Prix’et i Stockholm til mai, og det blev som ventet favoritten Justs som seirede!

 

Søndag kveld blev finalen i Supernova 2016 afgjort. Det startede med 20 bidrag, som kom gjennom 2 delfinaler, hvor hhv. seerne og ekspertjuryen sendte deres top 2 videre til semifinalen. I Semifinalen blev de 8 bidrag atter fremført, og barberet ned til 4 finalister. Hele veien har der været en markant favorit ved afstemningerne, nemlig Justs med låten «Heartbeat». Bak låten finner man fjorårets latviske vinner og representant Aminata, som derved atter en gang skal tage turen til en europeisk finale. Kvelden blev afgjort av seerne, og plaseringerne blev fordelt som følgende:

 

  1. Justs – «Heartbeat» (20.725 stemmer)
  2. Catalepsia – «Damnation» (18.914 stemmer)
  3. MyRadiantU – «We will be stars» (6.651 stemmer)
  4. Marta Ritova – «Not from this world» (5.041 stemmer)

 

 

Justs vandt såleides ikke helt så stort som man kunne have ventet, selvom at seiren var sikker med knap 2.000 flere stemmer. Justs skal representerer Latvia i den 2. semifinale i Stockholm, og skal derfor stille bl.a. sammen med Norge og konkurrere om billetterne til finalen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien