Hovi vinner i Israel!

Vinneren av Rising Star er nå kåret etter en thriller-avslutning og det var Hovi som fikk billetten til Stockholm rett foran Nofar. Han skal der synge låten Made of Stars i den andre semifinalen.

 

Finalen i kveld startet med at de fire finalistene ble delt inn i to dueller. Ella & Hovi og Nofar & Gil kjempet mot hverande i hver sin duell. De fremførte en cover-versjon av allerede kjente låter og vinneren av hver duell gikk videre. Etter at seerne hadde sagt sitt var det Hovi og Nofar som gikk videre. Deretter valgte dommerne Ella, som dermed fikk den siste plassen i superfinalen.

I superfinalen fremførte de tre originale låter. Ella sang Somebody Out There, mens Hovi og Nofar sang hver sin versjon av Made of Stars, som forøvrig er skrevet av samme låtskriver som sto bak Golden Boy. Når alle tre hadde fremført var det klart – Hovi var mest populær blant seerne og får representere Israel i Eurovision Song Contest 2016.

 

Israel kan du se fremføre sin låt i den første halvdelen av den andre semifinalen i Eurovision Song Contest 2016 i Mai i Stockholm.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien