Australia: Her er bidraget til Dami Im

I forrige uke fikk vi vite at det er Dami Im som er artisten som skal representere Australia i Eurovision i Stockholm. Nå er låta sluppet.

Låta heter «Sound Of Silence» og er en moderne popballade. Dami Im som vant australske X Factor i 2013 ble valgt internt av tv-kanalen SBS som Australias håp for årets Eurovision. «Sound Of Silence» er skrevet av David Musumeci og Anthony Egizii som har skrevet låter for flere store stjerner blant annet Ricky Martin og australske stjerner som Jessica Mauboy, Delta Goodrem og The Veronicas. De skrev også «Alive» som var vinnersingelen til Dami som hun fremførte i finalen da hun vant X Factor.

Låtskriverne sier at sangen er om følelser av nostalgi, distanse og å savne den du elsker. Dami Im sier at første gang hun hørte «Sound Of Silence» visste hun at dette var den perfekte låten å fremføre i Eurovision Song Contest.

Dami Im blir Australias andre artist i konkurransen. Australia debuterte i Eurovision i fjor med Guy Sebastian som sang låten «Tonight Again» helt frem til en femteplass i finalen.

Hør låta «Sound Of Silence» her:

Australia deltar i den andre semifinalen torsdag 12.mai. Det er den samme semifinalen som Norge og Agnete er med i.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien