Bosnia trekker seg ikke – låtskriveren blir igjen hjemme

I går kunne vi melde at det hadde oppstått tumulter i den bosniske delegasjonen under en bursdagsfeiring og at låtskriveren Almir Ajanovic angrep flere personer under festen. Nå har bosnierne kommet frem til en løsning og vi vil heldigvis få se Bosnia & Hercegovina på scenen i Stockholm.

 

Almir Ajanovic har innrømmet at han har angrepet flere personer på festen natt til onsdag, beklager det som skjedde på det sterkeste og er veldig skamfull for det som skjedde. Ifølge han selv har han på grunn av stress og uenighet rundt finansieringen av bidraget og reisen til Stockholm fått en beroligende medisin av legen. Når han natt til onsdag drakk store mengder alkohol sammen med denne medisinen – skjedde det som ikke skulle skje.

 

Almir tar fullt ansvar og blir hjemme fra Stockholm, mens resten av teamet drar som planlagt. Han ønsker fortsatt at hans låt skal representere Bosnia & Hercegovina i Eurovision Song Contest 2016.

 

Bosnia & Hercegovina blir dermed fortsatt å se i den første semifinalen i Stockholm 10. mai

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien