Fredagens andre prøver

Den andre bolken av dagens prøver – og landene 7 til 12 i semifinale 1 – nærmer seg veis ende.

Mens våre skribenter i Globen sitter i salen og kommer med rapport derfra litt senere, sniker vi her hjemme oss til med korte videsnutter og intrykk fra hjemmeskjermen.

ARMENIA:

Iveta er omringet av røyk allerede før låten starter, og her er det skarve mørkt før det bokstavelig talt fyres løs med noe som må være ESC-rekord i flammer under «flyalarmen». Hun tygger stadig engelsken i en forunderlig uttale, men synger meget bra. Bærer en kappe, som stort sett er det hun har på seg fra lårene og ned …

SAN MARINO:

Glinsende discodamer? Og hva er det for slags dress Serhat har fått på seg? Se og bedøm selv, for her er det ikke så mye annet at vi ser frem til neste land …

RUSSLAND:

 Dette kommer til å se bra ut på skjermen. Fra et lite kamera plassert i salen, ser det egentlig litt rart ut. Noen tunger mener at sceneshowet blir FOR mye a det gode, men at denne kommer meget høy er vel ingen i tvil om. Sergey synger også bra.

TSJEKKIA:

Stemmen er også helt i orden for Gabriela, og mange tror nå at hun kan føre landet sin første finale noensinne. Scenen er noe anonym med sine neonfargede ruter i bakgrunnen, men Gabriela er alene på scenen og virker å styre scenen trygt og godt alene. Kjolen skifter farge, har vi sett det før?

KYPROS:

Om det er opp til skribenten her, er det noe i denne fremføringen som liksom ikke stemmer helt. Det kjøres band og rock i fremføringen, der trommisen er innestengt i et stakkars bur. Fra videoklippet virker det heller ikke som vokalisten kommer helt til sin rett. Lys er det i alle fall nok av.

ØSTERRIKE

Videoene er egenfilmet, bortsett fra Armenia og San Marino: Eurovision Ireland ->.

Følg med oss utover dagen. Mer stoff kommer! Landene Estland til Malta skal i ilden fra kl 16:15.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien