Tysklands sistesplass: Et sjokk!

Ikke overraskende har reaksjonene i Tyskland ikke ventet på seg etter landets andre sisteplass på to år.

Det hele blir omtalt som et «stort sjokK» i flere tyske medier, og den tyske kommentatoren Peter Urban uttalte like etter finalen at sisteplassen var helt uforståelig.

Tyskerne skal da ha for at de ikke legger skylden på noen som helst for nederlaget, og Jamie-Lee blir på ingen måte kritisert for verken opptreden eller låt. Det skulle da også bare mangle, da bidraget Ghost hadde vært en stor hit i landet allerede før den nasjonale finalen i februar.

Imidlertid påpekes det forsiktig at Jamie Lees japanesiske uttrykk kan ha forvirret TV-seerne i Europa mer enn på hjemmebane, der hun tross alt brukte måneder på å bygge opp imaget under vinterens The Voice-runder.

Allerede under prøvene i Stockholm ble det klart at Tyskland også i 2017 vil gå for en nasjonale finale der TV-seerne skal velge landets bidrag, men det utelukkes ikke endringer.

Finner man et navn som har det lille ekstra, ses det ikke bort fra å ta en Lena anno 2011: En og samme artist som fremfører flere låter.

Arbeidet med å finne det riktige konseptet for neste års uttakning, starter allerede på forsommeren. Tyskland blir med andre ord garantert å se på scenen også i 2017.

 

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien