Hellas velger trolig internt igjen

Mye tyder på at den greske kringkasteren ERT vil velge internt også til neste år. Og nå har hovedansvarlig for Eurovision hos ERT blitt erstattet.

Det var Dionysis Tsaknís, styreleder i ERT, som hadde hovedansvaret for det greske bidraget i årets Eurovision, «Utopian Land» fremført av den ukjente gruppa Argo. Et bidrag som ble valgt internt, og som fikk mye kritikk. Bidraget ble også det første greske bidraget som ikke gikk videre til finalen siden semifinalene ble innført i 2004.

Tsaknís skal ikke lenger ha noe med Hellas Eurovision-deltakelse å gjøre, og ansvaret blir gitt videre til Lámbis Tagmatárkhis, melder gossip-tv.gr. ERT vil trolig gå for en intern utvelgelse også til Eurovision 2017. Dimitris Kontopoulos, som har komponert flere Eurovision-bidrag, og aldri havnet på noe dårligere enn en sjuendeplass, skal ha sagt at den eneste som kan representere Hellas og sikre landet en god plassering er artisten Demy, ifølge oikotimes.com. Verken ERT eller Dímitra Panadéa, som hun egentlig heter, har kommentert påstandene. 

Til tross for et dårlig resultat i år ser det ikke ut til at ERT gir opp håpet, og blir trolig også å se i Ukraina der landet tok sin første og eneste seier for elleve år siden.

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien