Publikum lekket navnet på Russlands JESC-representant

Publikum klarte ikke å holde fingrene unna tastaturet, og publiserte navnet på vinneren av den russiske uttakingen til Junior Eurovision før sendingen ble vist på TV. 

Vinneren ble valgt av 50/50 jury- og Internettstemmer. Nå er det bekreftet at det var 14 år gamle Sofya Fisenko som stakk av med seieren, både hos seerne og juryen. Låten hun skal fremføre i Valletta heter «Zhivaya voda», og vil bli fremført på russisk. Allerede rett etter showet ble Fisenkos navn publisert i sosiale medier, ifølge esc-plus.com. Uttakingen fant sted på mandag, men skulle ikke sendes på TV før i går.  

Fisenko forsøkte å representere Russland allerede i 2013, men endte på tredjeplass i den nasjonale uttakingen. 

I mai overrasket den russiske kringkasteren Rossia-1 med legge den russiske uttakingen til Krimhalvøya og arenaen Artek. Dermed har både Russland og Ukraina brukt samme arena til hver deres Junior Eurovision-uttaking, riktignok ikke samme år. 

Junior Eurovision Song Contest 2016 finner sted i Valletta på Malta 20. november.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien