Nyheter om MGP2017 i morgen klokka 08.00

I dag ble det offentliggjort hvilke byer som skal være vertskap for de ulike delfinalene i Melodifestivalen neste år, og på hvilke datoer. Melodifestivalen starter med «nu kör vi» 4. februar. Norge henger ikke langt etter med nyheter om sin nasjonale utvelgelse til Eurovision 2017. På twitter skriver NRKs MGP-redaksjon i kveld at de vil si noe om neste års MGP på NRKP2 klokka 08.00 i morgen tidlig i «Kulturnytt».

Det er lett å spekulere i hva som kommer i morgen. På twitter skriver ikke NRK at det vil komme nyheter, men de skriver at Stig Karslen, som er prosjektleder, skal si noe om neste års MGP i Kulturnytt i morgen. I verste fall er dette bare en påminnelse om at fristen for innsending av låter er om fem dager. 11.september.

I beste fall slippes det noen nyheter om hvordan utvelgelsen skal foregå, og dato for finalen.

Det er grunn til å knytte ekstra forventning til hva som blir sagt i morgen, etter at Kringkastingssjefen i et intervju med oss i ESCNorge har bekreftet det ryktet vi har hørt, nemlig at kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen skal ha sagt til hele organisasjonen sin at det er et prioritert mål for NRK å vinne Eurovsion i de nærmeste åra, og at dette er viktig for kompetansebyggingen i NRK og for kulturformdlingen. Les hele intervjuet her

Så alle som er morgenfugler og MGP-fans bør skru på radioen i morgen, og høre «Kulturnytt» på NRKP2.

Dere som ikke er morgenfugler kan slappe av. Vi i ESCNorge holder dere orientert om nyhetene om MGP utover dagen i morgen.

I kommentarfeltet under kan dere gjerne diskutere hva dere tror NRK har å komme med i morgen? Hva er deres drømmebudskap fra NRK?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien