Fra JESC til ESC: O’G3NE representerer Nederland

AVROTROS har valgt O’G3NE til å representere Nederland i neste års Eurovision Song Contest, melder oikotimes.com.

De tre søstrene Lisa, Amy og Schelly Vol, som tidligere gikk under navnet Lisa, Amy og Schelly, representerte Nederland i Junior Eurovision Song Contest 2007 i Rotterdam. Der endte de på ellevteplass. Nå er de klar for Eurovision Song Contest i Kiev. 

Søstrene er ikke de første som har tatt steget videre fra Junior Eurovision til Eurovision. Tidligere deltakere som har deltatt i begge versjonene er Nevena Božović, Tolmatsjovy-søstrene, Michele Perniola og Anita Simoncini. I tillegg har et par andre JESC-navn vært bakgrunnsvokalister i ESC.

I 2014 vant de The Voice of Holland, og ble dermed den første trioen som vant en versjon av The Voice

Eurovision Song Contest 2017 finner sted 9., 11. og 13. mai i Kiev.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien