Verterne til dansk Melodi Grand Prix avslørt

Danmarks Radio har i dag valgt å avsløre hvem som skal lede seerne igjennom dansk Melodi Grand Prix, som neste år sendes direkte fra Boxen i jyske Herning. 

Hun var med til å guide seerne igjennom dette års danske Melodi Grand Prix – han var med i trioen som vandt det samme show. Neste års vertsroller indtages av Annette Heick og Johannes Nymark, 2 personligheter som er populære hos flesten i befolkningen. Annette Heick er så at sige opfostret med Grand Prix, som datter av Keld og Hilda Heick. Det er dog ikke kun i form av foreldrene, for Annette kan godt selv. Hun har stået som kor ved Grand Prix, hun har også stået helt fremme på scenen som deltaker – og i fjor, havde hun 1/3-del av vertsrollen, som hun delte med sin mor Hilda og Jacob Riising.

Johannes Nymark var også 1/3-del, men det var av årets vinnertrio – Lighthouse X, som kom, så, og reiste til Sverige. Der ble det dog ikke den største sukses. Før det var Johannes kendt for adskillige musical-opsetninger, og hans deltakelse i «Vild med dans» for et par år siden, hvor han dansede og charmede sig til en 2. plass. Nu er han klar til e tnyt kapitel, når han sammen med Annette skal guide seerne gjennom sang, dans og glimmer for alle pengene – når Danmarks Radio åpner om for folkefesten til vinter.

Det danske slag kommer til å løpe av stablen fra Boxen i Herning den 25. februar. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien