Artistbytte i Tyskland

Tysklands nasjonale utvelgelser fortsetter med å skape bråk å bruduljer. I siste oppkjøring mot deres Unser Song, kom i dag nyneten om at en av de fem finalistene – Sadi – trekker seg umiddelbart.

I følge den tyske sladderpressen som en konsenkvens av beskyldninger for både bedrageri og tyveri, noe som kanskje underbygges at Sadi selv uttaler at nettopp disse anklagene har gjort at ikke lengre kan være en verdig kandidat for Tyskland.

Inn kommer 21-åriige Yosefin Buohler, som klart vil bli det mest kjente ansiktet i startfeltet. Hun kom nemlig til finalen i «Das Supertalent», ett av mangfoldige mange tyske talentshow de siste årene – men også blant de mer kjente variantene. Hun har også mange års musikalerfaring fra scenen, og opptrådde i fjor under Tysklands kvalik-kamp i Stockholm foran 50 000 publikummere.

En eventuell scenekrekk synes derfor noe fraværende …

Om de fire gjenværende finalistene, henviser vi til omtale under denne artikkelen.

Tyskland skal avholde sin finale – Unser Star – 9. februar.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien