Timebelle med ‘Apollo’ tager turen for Sveits!

Sveits har i kveld avgjort, at deres representant for i år bliver Timebelle med låten ‘Apollo’!

 

6 jenter var i kveld i konkurranse, for å vinne den sveitsiske Entscheidungs Show, som blev sendt direkte fra Zürich. Det ble en kveld med varierende kvalitet på liveoptræden, til gengæld var der flere gledelige gensyn med bidrag fra Eurovisjonen gjennom tiderne. Efter de 6 låter var fremført, ble der stemt blandt seerne, som i kveld hadde den fulde makt – og efter endt avstemning, ble vinneren presentert – håpet som skal rejse ut for Sveits er Timebelle med låten ‘Apollo’:

 

 

Der er kun å ønsker Timebelle og Sveits lykke til i Ukraina til mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien