Billettsalger starter i morgen – uten fordeler for OGAE-medlemmer?

Noe plutselig kom beskjeden i dag om at billettsalget starter i morgen – og enda mer overraskende er det at det ser ut til at OGAE mulignes i år ikke får noen fordeler i billettsalget. Dette er nok en stor strek i regningen for mange fans.

 

TIl årets Eurovision selges det totalt rundt 70 000 billetter! Den første runden av salget starter tirsdag 14. februar kl. 19:15. Det er lov til å kjøpe fire billetter per transaksjon, men det er ingen begrensning på antall transaksjoner. Billettene kan kjøpes via www.concert.ua. Billettprisene varierer mellom 8 og 500 euro for de ulike showene.

En stor overraskelse – og en trist nyhet for mange eurovision-fans er at OGAE i år kanskje ikke vil få muligheten til å kjøpe ulike pakker eller bedre plasser på forhånd slik som har vært mulig i mange tidligere år. Det var en stor overraskelse for OGAE at avtalen ikke gikk i boks og det er et lite håp om at det har blitt en misforståelse et sted slik at mulighetene for løsninger fortsatt er tilstede.

 

Nå begynner det å dra seg til, billettene skal i salg, så hvis du vil ha en er det greit å være på plass i morgen kl 19.15 foran PC-skjermen!

 

Kilder: EscKaz (Facebook), Eurovision.tv

 

 

Del:
Relaterte artikler