Jenny Augusta lover absurd univers på MGP-scenen

Jenny Augusta gjorde furore i Norske talenter med sin spesielle stemme og med det absurde universet i musikkvideone sine. Lørdag 11.mars står hun på en enda større scene i Oslo Spektrum for å framføre låta «I go where you go», som hun har skrevet selv sammen med Pyra Pyri Pordardottir. Det var en spesiell opptreden under fjorårets MGP-finale som fikk Jenny Augusta til å sende inn låta. Hun har også en soleklar favoritt blant sine konkurrenter som å få representere Norge i Kiev.

Jenny Augusta Enge er ikke en av Norges a-kjendiser, men i mange kretser har hun kultstatus etter blant annet opptredenene i Norske Talenter med låter som «Drit og dra» og «Cooking», som begge gjorde furore på Spotify og YourTube etter Norske Talenter-opptredenen. Se videoen til «Drit og dra» ved å klikke her.

Låta «Drit og dra» er strømmet mer enn 140.000 ganger. 

Hun lover å ta med seg noe av det absurde universet på scenen under MGP, men denne gangen noe mer seriøst absurd.

Det var en spesiell opptreden under fjorårets MGP som fikk henne til å sende låta «I go where you go» inn til MGP, og i årets konkurransen er hun ikke i tvil om hvilken låt som er hennes personlige favoritt etter å ha hørt dem alle i sin helhet.

Hør utdrag av MGP-låta «I go where you go» ved å klikke her.

Se vårt intervju med henne og hør om hennes favoritt og hvilken opptreden som fikk henne til å ville delta i MGP: 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien