Montenegro slipper sin låt – Space

Det har vært knyttet stor spenning til hva slags låt Slavko Kalezic ville komme med. Den noe kontroversielle artisten har nå kommet ut med låten sin Space og du kan høre den her!

 

Montenegro er kjent som landet som går utenfor boksen i Eurovision-sammenheng. Etter å ha kjørt safe i 2014 og 2015 med balkanballader og tilhørende finaleplass er de tilbake på det alternative og modige sporet igjen. Årets låt er sunget av Slavko Kalezic som i musikkvideoen er kledd ganske utfordrende og teksten kan tolkes på en del måter. Det noe kontroversielle bidraget vil nok bli en klubbhit under Eurovision-ukene, men kan gjøre det kult og ikke pinlig. En snakkis blir det nok uansett. Låten Space kan du høre under og du kan også se musikkvideoen.

 

Montenegro deltar i år i den første delen av semifinale 1. Kanskje de får æren av å åpne semifinalen nok en gang?

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien