Tijana synger In Too Deep for Serbia

Gårsdagen var en stor dag for Eurovision-fans. Låtene kom på løpende  bånd, og også Serbia har nå sluppet låten sin In Too Deep som Tijana Bogicevic skal synge for dem i Mai.

 

Låten In Too Deep er skrevet av Boris Milanov, Joacim Bo Persson, Johan Alkenas og Lisa Ann-Mari Linder. Boris Milanov har blant annet skrevet fjorårets bulgarske bidrag og årets makedonske bidrag. Det går også rykter om at han har skrevet årets bulgarske bidrag, noe vi får vite sikkert i morgen.

Serbia deltar i årets andre semifinale i første halvdel og er en av konkurrentene til Norge. I fjor deltok Sanja for Serbia og kom på en respektabel 18. plass. Bojana Stamenov (2015) ga Serbia sin siste topp 10 plassering, med en 10.plass.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien