JOWST er klar for mer Grand Prix

Vi i escNorge inviterte i sommer leserne våre til å komme med sine ønskeartister og låtskrivere til neste års norske Grand Prix finale. Det ble en voldsom respons. Vi vil i ujevne drypp framover ha små intervjuer med noen av de artistene som er ønsket av flest. En av artistene som er ønsket av flere er årets deltaker JOWST. «Grab the moment» greide en flott tiendeplass i finalen og har blitt en stor hit på strømmetjenester og radio. Nå er Jowst klare for mer Grand Prix.

– Jeg har lyst til å blande meg inn i det kule eventyret som Eurovision er i flere år! Det sier Joakim With Steen (JOWST) til escNorge. 

I Sverige er det mer vanlig med gjengangere i den nasjonale uttakingen enn vi har sett i Norge. Det har på ulike nettfora noen ganger blitt etterlyst at noen artister burde prøve seg igjen. Mange fnas setter pris på den følelsen av gjenkjennelighet når Melodifestivalen går i gang. Til en viss grad vet en litt mer hva en får enn i Norge. Mye fordi det er mye av de samme navnene som går igjen år etter år. 

Kanskje kan Jowst bli en slik artist som involverer seg med hud og hår og bidrar med nye låter i den moderne stilen han har profilert seg med gjennom «Grab the moment». I går kveld slapp de sin nye låt «That Feeling». Den kan du høre her.

– Jeg tror ikke hverken jeg eller Aleksander Walmann utelukker en framtidig detlakelse i MGP, sier JOWST til escNorge. Men kanskje i andre konstellasjoner enn i årets MGP.

Vi i escNorge vet selvsagt at ingen artister eller låtskrivere kan røpe for mye om eventuelle planer og ønsker om å være med i Melodi Grand Prix. Men Joakim With Steen er i alle fall så tydelig han kanske kan være:

– Kanskje Aleksander Walmann stiller solo? Og hva med JOWST featuring Aleksander Rybak?

Han avslutter med følgende løfte til Grand Prix-fansen: 

– Jeg og låtsrkriver McDonnel er er innblandet i fler enn en låt ment får Eurovision2018, men kan ikke garantere noe. 

Det er jo spennende om dette gjelder den norske uttakingen, eller om Jowst vil levere til konkurrerende land.

På spørsmål om hvilket forhold han nå har til Melodi Grand Prix og Eurovsion avlsutter JOWST: 

– Det er en flott konkurranse og jeg har lyst til å blande meg inn i det kule eventyret i flere år. 

Vi i escNorge kommer tilbake senere med intervju med flere av artistene som fansen har ønsket seg til neste års Melodi Grand Prix. Vi vil også legge fram ønskelista for Grand Prix-ansvarlig Stig Karlsen for å høre hva han og NRK tenker om lista. Etter denne praten med JOWST er i alle fall de ikke uaktuelle. 

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien