Helseproblemer fører til musikkpause for Salvador

Salvador Sobral som tok Europa med storm i mai, og som vant årets Eurovision, tvinges nå til å ta en pause fra sin musikalske karriere. Grunnen er hans svake helse.

Det er ingen hemmelighet at Salvador sliter med hjerteproblemer. I tiden før selve Eurovisionuken, måtte hans søster Louisa ta Salvador sin plass på prøver og i diverse intervjuer. Hovedpersonen selv ankom ikke Kiev før selve semifinalen og finalen. Salvador ble også operert for to brokk før Eurovision i mai.

Tiden etter konkurransen har vært tøff for vinneren, og han har måttet avlyse flere konserter. Nå sier Salvador selv i et innlegg på Youtube at hans svake helse fører til at han tar en pause fra sin musikalske karriere. Ifølge han selv er tiden kommet for å overlate kroppen til vitenskapen.

Selv om dette er ganske dramatiske nyheter, blir ikke pausen så veldig lenge, og ifølge Salvador selv er fremtiden er lys.

Han gjør sin foreløpige siste opptreden 8. september.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien