Bli med escNorge på MGP låt-lansering 15.januar.

I år presenteres MGP-artistene og låtene rekordtidlig. Datoen er 15. januar. Det hele foregår på dagtid i Store Studio på NRK Marienlyst. Du som er escNorge leser er invitert med. 

Årets låter har blitt plukket ut ved hjelp av flere lyttegrupper på tilsammen 50 personer. En gruppe har bestått av esc fans og bloggere, en annen gruppe fra musikkindustrien, den tredje er helt vanlige seere og lyttere. Til Dagbladet har MGP-general Stig Karlsen uttalt at det i år vil være flere sterke navn fra norsk låtskrivermiljø, men at et par har samarbeidet med noen i utlandet. På artistsiden har Karlsen sagt at noen kommer til å bli overrasket over hvem som er med. 

– Vi vil gjøre mer ut av lanseringen en før sier Stig Karlsen.

Derfor vil vi invitere entusiaster, fans og nysgjerrige til NRK mandag 15.januar for å oppleve låtslippet.

– I år slipper vi alle låtene i sin helhet samtidig med at artistene lanseres.

På artistslippet som escNorges lesere er invitert på vil først samtlige artister bli presentert raskt og effektivt. Deretter vil det bli en seanse hvor samtlige låter avspilles i sin helhet.

– Det kan hende det vil skje noe annet i programmet også, sier Stig Karlsen.

Billettsalget til selve finalen kommer trolig i gang i løpet av kommende uke. Det er bare noen få detaljer på plantegningene av scena som må på plass før de kan starte billettsalget ifølge MGP-sjefen. Dessuten er mye av den gjengen som skal i gang med MGP2018 akkurat nå opptatt med «P3-gull» som sendes på lørdag. Etter at TV-lampene til den TV-sendingen er slukket, er det alle mann til pumpene for å jobbe med den norske finalen som arrangeres 10.mars i Oslo Spektrum. 

escNorge kommer tilbake senere med praktisk informasjon om hvordan du melder deg på artistlanseringen, og eksakt tidspunkt.

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien